neem afscheid van geliefden in een unieke en intieme setting.

Afscheids-

moment

AFSCHEIDSCEREMONIE OP MAAT

 

De abdijsite van Herkenrode met omliggende natuurgebieden ademt rust, verbondenheid met het verleden en gastvrijheid uit.

Luisterend naar jullie wensen bieden wij een intieme en eervolle plek aan om samen te rouwen, op het leven te klinken en in het gezelschap van elkaar en lekker eten afscheid te nemen van een geliefde.  Volledig op maat ontzorgen wij jullie van alle praktische bekommernissen, zodat alle energie gefocust kan worden op een waardig rouwmoment.

ALL-IN ARRANGEMENT
i.s.m. O'REVOIR

Werd je onlangs ook geconfronteerd met een afscheid dat geen afscheid was? In deze bevreemdende tijden halen we meer dan ooit onze energie uit het toeleven naar mooie momenten, ook momenten van samen rouwen.

Daarom sloegen we de handen in elkaar met de experten in afscheidsplanning van O'Revoir, die samen met jou een "post-corona" Bijzonder Herdenkingsmoment samenstellen. In Tiendschuur Herkenrode, veilig en in alle intimiteit, zodra de maatregelen het toelaten, verzorgen wij samen voor jullie een all-in arrangement van 3 uur, met een persoonlijke ceremonie en een  toast op ’t leven gevolgd door receptie.

Meer info over dit all-in Bijzonder Herdenkingsmoment arrangement vind je via https://www.orevoir.be/orevoir-arrangementen.

Contacteer

ONS

Gastvrouw

Ancy Jacobs

+32 471 88 55 72

ancy@tiendschuurherkenrode.be

ONS

Bezichtiging

op afspraak

 

Herkenrodeabdij 4 

3511 Hasselt

Mail

ONS

Volg

ONS

  • Facebook - Tiendschuur Herkenrode
  • Instagram - Tiendschuur Herkenrode

2018 created by Birdhouse FC

Kachet NV, Scheepvaartkaai 16a, 3500 Hasselt     I