top of page

ONTMOET ONS

Team

Kelner met Champagne piramide

Altijd al interesse gehad in de mooie wereld van evenementen? Wil jij deel uitmaken van deze prachtige evenementenlocatie en de mooie feesten én ben jij iemand met een echte hands-on mentaliteit?

Wij zijn opzoek naar horecatalenten en/of echte krachtpatsers!

Bij ons kom je terecht in een groeiend bedrijf met collega's waar je op kan bouwen, een job waarin je kan groeien en een omgeving waarin je jezelf kan ontplooien.

Voel jij de klik al?

Check de vacature en twijfel niet om te solliciteren!

Wij zetten de koffie alvast klaar!

Achter deze imposante locatie schuilt het ervaren team van KACHET. Als familiebedrijf beheren we enkele van de meest unieke feest- en eventlocaties in het Limburgse landschap. Met 30 jaar ervaring en een frisse nieuwe generatie vormen we een bont gezelschap met een ongebreidelde passie voor bijzondere feestgelegenheden.

 

Intiem of weelderig, familiaal of formeel - met meer dan 15.000 feestbelevingen op de
teller dragen we een persoonlijke en authentieke aanpak steeds hoog in het vaandel. Met opvolging van A tot Z en een grote portie Limburgse gastvrijheid.

Kachet.jpg

KACHET

Venue Crew

KACHET_©_kris_vlegels_109_copy_2.jpg

Gastvrouw Ancy is tijdens de voorbereidingen je aanspreekpunt en staat persoonlijk in voor de organisatie en gewenste invulling van deze heuglijke dag.  Met haar groot moederhart en onuitputtelijke creativiteit ontfermt ze zich al meer dan 5 jaar over elk bruidspaar en feestbeest, elke dag opnieuw. 

Ancy

KACHET

Food Crew

Wij geloven dat een geslaagde feestbeleving onlosmakelijk verbonden is met lekker eten. Dat hebben onze chefs, onder leiding van jong geweld Simon met ervaring uit alle hoeken van de wereld en meesterkok Mario met bekroningen door Michelin & Gault Milliau, goed begrepen. Hun kunsten reiken verder dan de keuken: ze drijven hun food concepten door tot in het kleinste details van de smaak en presentatie.

bottom of page