top of page
studiovision_kachet_191209_tiendschuur_HR_21_SV5_5589-2-3_LR.jpg

VACATURE

Event heroes

Studenten en flexijobbers 

Een event organiseren staat of valt bij een feilloze aaneenschakeling van de taken en verantwoordelijkheden van onze crew. Dankzij een drukbezette agenda ijn we op zoek naar studenten en flexijobbers die ons team komen versterken. 

 

Altijd geïntrigeerd geweest door de eventwereld? Wil jij deel uitmaken van een toonaangevende eventlocatie in België die uitgeroepen werd tot Wedding Venue of the Year 2019?

Voor de op- en afbouw, bediening en bar zijn wij op zoek naar horecatalenten en/of krachtpatsers. Wij zorgen voor de nodige begeleiding en coaching waardoor ervaring geen must is - een XL-portie drive des te meer! 

Ben jij degene die we zoeken? 

Ben jij iemand met Kachet met een grote K - d.w.z. verzorgd, flexibel, sociaal, leergierig, immer goedlachs? Kan je een versnelling hoger schakelen en tegelijk je zenuwen te baas wanneer het even nodig is? Ben je ouder dan 18 jaar en bereid om ook 's avonds of 's nachts te werken?

Zijn wij degene die jij zoekt?

Ook al zien we het groots bij Kachet, we blijven prat gaan op onze familiale aanpak. Een bedrijf in volle groei met toonaangevende eventlocaties in Limburg en een mix van tonnen ervaring en jong geweld. Hier kom je terecht in een familiale crew, met collega’s waar je op kan bouwen, tal van mogelijkheden om te groeien, eenprofessionele opleiding op de werkvloer en een degelijke verloning.

Join

us!

bottom of page