TIPS : OVERNACHTINGEN IN DE BUURT

Registratie is afgesloten

-
-

Staat je een geweldig feest te wachten op ons domein? Wens je helemaal zorgeloos te knallen tot in de late uurtjes? Dan is een overnachting in de buurt meer dan welkom. We selecteren enkele kwaliteitsvolle en gezellige adresjes in de buurt die je maar al te graag verwelkomen om te overnachten.

B&B Villa Saporis

Kuringersteenweg 124 Hasselt (www.saporis.be)

In dit charmehotel, op 8 minuten rijden van onze locatie en een 10-tal minuutjes wandelen naar centrum Hasselt, kom je helemaal tot rust. De indrukwekkende art-deco villa heeft luxueuze kamers en suites, bewaakte parkeergelegenheid, een terras en een zwemvijver. Geniet na van je onvergetelijke avond met een royaal ontbijtbuffet.

B&B Amuse-Couche

Herkenrodebosstraat 86, 3511 Kuringen (www.amuse-couche.be)

Deze bijzondere bed & breakfast, op 9 minuten rijden van onze locatie, is gevestigd in een voormalige jeneverstokerij temidden het platteland en toch vlakbij het bruisende centrum van Hasselt. De ideale uitvalsbasis als je graag nog de omgeving gaat verkennen. De authentiek gerestaureerde kamers zijn modern uitgerust, er is een bewaakte parkeergelegenheid voorzien en een heerlijk ontbijtbuffet om bij na te genieten.

Hotel Yup, Different Hotels

Thonissenlaan 52, 3500 Hasselt (www.yuphotel.com)

Dit boetiekhotel is helemaal iets voor jou als je houdt van de excentrieke jaren-80 luxe met een hoek af, en je graag de sfeer meepikt van het bruisende Hasseltse stadsleven. Het bevindt zich op 12 minuten rijden van onze locatie en aan de rand van de winkelstraten. Met stijlvolle kamers met open badkamer, ontspanningsruimte met vinyl platenspeler & piano en een eigen restaurant kom je helemaal tot rust.

Hotel Radisson Blu

Torenplein 8, 3500 Hasselt (www.radissonblu.com)

Moderne luxe ten top in dit hotel met Sky Lounge bar, Health Club, sauna & binnenzwembad, op 14 minuten rijden van onze locatie en op temidden de gezellige shop- en eetgelegenheiden van hartje Hasselt. Ontdek wat Hasselt te bieden heeft vanop het dakterras met panoramisch uitzicht over de stad, of geniet na van je avond met een heerlijk ontbijt.

Registratie is afgesloten

Deel met je vrienden

Contacteer

ONS

Gastvrouw

Ancy Jacobs

+32 471 88 55 72

ancy@tiendschuurherkenrode.be

ONS

Bezichtiging

op afspraak

 

Herkenrodeabdij 4 

3511 Hasselt

Mail

ONS

Volg

ONS

  • Facebook - Tiendschuur Herkenrode
  • Instagram - Tiendschuur Herkenrode

2018 created by Birdhouse FC

Kachet NV, Scheepvaartkaai 16a, 3500 Hasselt     I